Mondmaskeronline is onderdeel van WerkFactor Bedrijfskleding. De bestellingen worden hiervandaan verzonden, maar kunnen ook op deze locatie worden opgehaald. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8:00 uur tot 17:30 uur en staan klaar voor eventuele vragen.

Bekijk onze artikelen

Mondmaskeronline.nl

 • Klantenservice

  Ons klantenteam staan op werkdagen van 8:00 tot 17:30 voor u klaar. Zij kunnen u te woord staan voor alle vragen en opmerkingen. Onze livechat is dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 21:00

 • Actie's & Kortingen

  Bij Mondmaskeronline hebben wij wekelijkse nieuwe aanbiedingen & persoonlijke kortingen. Via onze nieuwsbrief kunt u deze kortingen ontvangen.

 • Veilig betalen

  Bij Mondmaskeronline accepteren wij momenteel iDeal, Paypal & Creditcards. Deze betalingen gebeuren allemaal in beveiligde betaalomgeving.

 • Kwaliteit

  Onze producten zijn geproduceerd uit goede kwaliteit & worden gecontroleerd door ons. Bestellingen die kapot of beschadigd worden aangeleverd kunnen worden omgeruild.

 • Verzending

  De bestellingen worden verzonden via onze partner DHL . Deze verzendingen word getraceerd en zijn te volgen via een track & tracé code. Deze code ontvang je per email nadat u een bestelling heeft geplaatst.

 • Ontwikkeling

  Wij van Mondmaskeronline blijven onze webshop & producten ontwikkelen en aanpassen. Wij blijven continue bezig met het bedenken van ideeën om het voor de klant zo makkelijk & goedkoop mogelijk te maken.

 • Bekijk onze artikelen: Mondmaskers & nog veel meer!

  Mondmaskeronline biedt verschillende soorten mondmaskers aan en gerelateerde producten om u veiligheid te waarborgen. Wij zijn druk bezig om meer producten te ontwikkelen en uit te brengen!

  Bekijk artikelen

  Veel gestelde vragen

  Bankgegevens van mondmaskeronline
  Begunstigde: WerkFactor IBAN: NL24 RABO 0311271847 BIC: RABOONL2U Btw nummer: NL 8589.65.008.B01 Bank: Rabo bank Geef s.v.p. bij elke betaling alleen je bestelnummer als betalingskenmerk aan. Als het betalingskenmerk niet door je bank geaccepteerd wordt, kun je het bestelnummer ook in de omschrijving plaatsen. Let op! Zorg ervoor dat je al je bestellingen los van elkaar betaalt, zodat wij je betalingen goed kunnen verwerken.
  Waar kan ik mijn bestelling volgen
  Wij versturen een verzend bevestiging per email, hierin word de track en tracé vermeld en een link waar u uw bestelling kunt volgen.
  Hoe stuur ik mijn bestelling retour
  Ongeopende artikelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Geef je retourzending af bij een PostNL* of DHL punt; Maak voor je retourzending gebruik van het meegeleverde retourlabel of download een nieuw retourlabel op de retour pagina.
  Wat gebeurd er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
  De bezorger van DHL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link. DHL laat dan weten met een van de volgende 3 opties waar je bestelling is: Ze komen de volgende dag terug. De bestelling ligt bij de buren. De bestelling ligt bij een afhaalpunt.

  Mondmaskeronline

  Mondmaskeronline

  Hielke Penninga
  Eigenaar
  Noah Bont
  Webshop beheer
  Roel Veen
  Magazijn
  Laden