Wat gebeurt er met je bestelling als je niet thuis bent?
De bezorger van PostNL of DHL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link. PostNL/DHL laat dan weten met een van de volgende 3 opties waar je bestelling is: Ze komen de volgende dag terug. De bestelling ligt bij de buren. De bestelling ligt bij een afhaalpunt.
Bankgegevens van Mondmaskeronline
Begunstigde: WerkFactor
IBAN: NL24 RABO 0311271847
BIC: RABOONL2U
Btw nummer: NL 8589.65.008.B01
Bank: Rabo bank
Geef s.v.p. bij elke betaling alleen je bestelnummer als betalingskenmerk aan. Als het betalingskenmerk niet door je bank geaccepteerd wordt, kun je het bestelnummer ook in de omschrijving plaatsen. Let op! Zorg ervoor dat je al je bestellingen los van elkaar betaalt, zodat wij je betalingen goed kunnen verwerken.
Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Op het moment dat je bestelling wordt verzonden vanuit ons logistiek centrum, komt er onder mijn bestellingen bij de bestelling ‘Verzonden’ te staan. Je ontvangt dan ook per e-mail een verzendbevestiging van ons met een PostNL of DHL Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Wanneer je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, dan kan het zo zijn dat deze wordt tegengehouden door het spamfilter van je e-mailprogramma. Wij adviseren je je spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Let op! Levertijden kunnen momenteel variëren. Bij het plaatsen van je bestelling en in je bestelbevestiging zie je de verwachte levertijd.
Hoe stuur ik een artikel retour?
Ongeopende artikelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Geef je retourzending af bij een PostNL* of DHL punt; Maak voor je retourzending gebruik van het meegeleverde retourlabel of download een nieuw retourlabel op de retour pagina.
Ik mis een aantal artikelen van mijn bestelling, wat nu?
Als er artikelen uit je bestelling ontbreken neem dan contact met ons op. Wij zullen er naar kijken en ervoor zorgen dat er een terugkoppeling komt zodat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten
De gemiddelde levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit postNL naar jou gewenst adres verzonden. Let op: met feestdagen kan de levertijd langer zijn.
De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?
In 9/10 gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via deze pagina.
Wat zijn de verzend kosten?
Bij alle bestellingen van Mondmaskeronline betaalt uw €4,95 euro verzendkosten. Voor gratis verzending geld een minimum van €50,- per bestelling. Bij ons kunt u makkelijk uw bestelling volgen via een ontvangen track en tracé code in de mail. *Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen gratis weggeven. Deze verzendkosten brengen wij wel in rekening.
Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?
Zeker! Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen met behulp van ons retour formulier. Deze kun je aanvragen via een e-mail. LET OP: ruilen en retourneren is alleen mogelijk als het pakketje NIET geopend is geweest. Dat wil zeggen dat de envelop (verpakking) waarin je product verpakt zit niet open gemaakt mag worden. Wij kunnen geen producten retour nemen die al gebruikt zijn. Dit in verband met de hygiëne.
Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dit?
Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer. We horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. Mocht je willen ruilen van product of maat dan kun je dit aangeven op het retourformulier. LET OP: ruilen en retourneren is alleen mogelijk als het pakketje NIET geopend is geweest. Dat wil zeggen dat de envelop (verpakking) waarin uw product verpakt zit niet open gemaakt mag worden. Wij kunnen geen producten retour nemen die al gebruikt zijn. Dit in verband met de hygiëne.
Waar vind ik mijn track & trace code?
Wij versturen een verzend bevestiging per email, hierin word de track en tracé vermeld en een link waar u uw bestelling kunt volgen.
De track & trace geeft geen informatie, hoe kan dit?
Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten. Mochten er problemen blijft zijn, neem dan contact met ons op en wij kijken uw bestelling voor u na.
Waarmee kan ik betalen?
Bij Mondmaskeronline heb je de keuze uit verschillende betaalwijzen: Betalen met iDEAL Betalen met Creditcard Betalen met PayPal Het kan voorkomen dat je niet altijd gebruik kunt maken van alle bovengenoemde betaalwijzen, ook wanneer dit bij eerdere bestellingen wel het geval was. Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald van welke betaalmethoden je gebruik kunt maken. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je bestel-en betaalgeschiedenis. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen.
Betalen met iDeal
Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening. Om te betalen met iDEAL doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen: Selecteer je bank Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen' Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar iDEAL' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging. Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank. Rond hier je betaling af. Vergeet niet na je betaling terug te gaan naar de MondMaskerOnline site. Hier wordt jouw bestelling afgerond en zie je een bevestiging van je betaling Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging.
Betalen met creditkaart
Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen: Selecteer je type kaart en vul je kaartgegevens in. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'. Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging. In sommige gevallen word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank waar je met je kaartlezer betaalt. Na afronding van de betaling word je teruggeleid naar de website waar je een bevestiging van de betaling ziet. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij ons zeer veilig. Na de eerste aankoop met je creditcard worden jouw creditcardgegevens op een beveiligde omgeving bewaard zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te voeren.
Hoe draag je een mondmasker op de juiste manier?
Maskers worden nog regelmatig verkeerd gedragen. Zeker in deze bijzondere tijd verdient het dragen van een masker extra aandacht. Via de onderstaande korte instructie helpen we je graag op weg. Stap 1. Leg het stofmasker in je hand, met de neusbeugel op de vingers. De hoofdbanden bevinden zich los onder de hand. Stap 2. Plaats het stofmasker vervolgens op het gezicht. Positioneer het masker zo dat de kin in het masker valt. Plaats vervolgens de bovenste band op het achterhoofd. Stap 3. Plaats de onderste band in de nek, onder de oren. Stap 4. Voor een perfecte pasvorm druk je de metalen neusbeugel aan naar de vorm van je neus. Let op! De hoofdbanden mogen niet gekruist zitten.